Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Počet přístupů na stránku:

Soutěž hasičských družstev - okrskové kolo ve Vídni

Na páté příčce celkem z 11 hasičských družstev skončili hrbovští muži na okrskových závodech ve Vídni v neděli 13.6. Oproti loňskému výsledku poskočili o jednu příčku výš. Jejich celkový čas byl 181,02 s, požární útok provedli v čase 102,26 s. Na 1. místě se umístily Martinice, na 2. Oslavice a na 3. Ruda.


Družstvo žen skončilo po ne zcela vydařeném požárním útoku na 2. místě z celkem 3 ženských družstev. Provedly jej v čase 147,28 s, což byl bohužel v dané kategorii čas nejpomalejší. Ovšem štafeta je udržela na celkově 2. místě. Jejich celkový čas byl 237,08 s.
Do okresního kola pořádaného 19.6. v Měříně postupují první družstva, ovšem ženské hrbovské družstvo dostalo šanci se na okresním kole předvést znovu.
1. místo v kategorii žen obsadilo družstvo Vídeň A, 3. místo pak Vídeň B.
Celá výsledková listina je dostupná ZDE (pdf dokument).

Fotografie nabízím níže. Z důvodu nedostatečného místa na serveru musím fotografie radikálně zmenšovat, proto pokud máte zájem o některou konkrétní fotku, dejte mi vědět na e-mail.

FOTOGRAFIE ZDE

 

 

 

 

 

© Všechna práva vyhrazena.

Dokumenty na tomto webu uveřejněné podléhají autorskému právu. Použití těchto materiálů jinými subjekty je povoleno pouze po vzájemné dohodě se správcem těchto stránek. Návštěvník se zavazuje neporušovat svým projevem či jiným jednáním zákonné a etické normy.

Informace administrátora , Hlavní strana