Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Počet přístupů na stránku:

Dětské sportovní odpoledne 23.5.2009

Dětské sportovní odpoledne pořádal Sbor dobrovolných hasičů Hrbov - Svařenov v sobotu 23.5.2009 na hřišti za hasičskou zbrojnicí v Hrbově

Dětské sportovní odpoledne pořádal Sbor dobrovolných hasičů Hrbov - Svařenov v sobotu 23.5.2009 na hřišti za hasičskou zbrojnicí v Hrbově. Akce se zúčastnilo několik desítek dětí s rodiči. Na programu byly tradičně soutěže, ve kterých mohly děti vyhrát zajímavé ceny, dále taneční vystoupení taneční skupiny Kosatky T.J. Sokol Velké Meziříčí, která předvedla několik westernových tanců, a konečně loutkové divadlo pana Hrubce z Roztok, které sklidilo mezi dětmi velký úspěch.

Detske_odpoledne (3).jpg (44289 bajtů) Detske_odpoledne (40).jpg (51279 bajtů) Detske_odpoledne (129).jpg (45097 bajtů)

 

Letošní 11. ročník začal ve čtrnáct hodin a skončil kolem 17. hodiny. Od 20 hodin se pak konala taneční zábava se skupinou Adria Band.

Za zmínku dozajista stojí také nedělní - spíše recesistické - rybářské závody na požární nádrži ve Svařenově, kterých se opět účastnily zejména děti. První ročník těchto závodů měl dokonce i svého sponzora, jímž byla prodejna Rybářských potřeb - Lenz ve Velkém Meziříčí, a který věnoval jako první cenu rybářský prut.

Pořadatelé dětského sportovního odpoledne tímto děkují sponzorům:

Agros Netín, a. s., Netín
Autodoprava Drápela, Svařenov
Dům barev, Velké Meziříčí
Evra, spol. s r. o., Hrbov
Josef Necid - NEKO, Velké Meziříčí
Kooperativa pojišťovna, Velké Meziříčí
Kovovýroba Pacal, Svařenov
Milan Řezníček
Místní část Hrbov - Svařenov
Místní štamgasti od Šmejda
Motel Jestřábec, Velké Meziříčí
Myslivecké sdružení, Hrbov
Obklady, dlažby – Šimánek, Svařenov
Prošívané přikrývky, Rajhrad
První brněnská strojírna Velká Bíteš, a. s.
Restaurant Formanka D1, Velké Meziříčí
SDH Hrbov - Svařenov
Stolařství Havelka, Hrbov
Tomáš Haban, Velká Bíteš

a poděkování také patří samotným pořadatelům.

 

Závěrem ještě zveřejňuji fotografii na přání Lenky Pacalové s následujícím vysvětlením:

"Byly jsme na návštěvě za Evou Slámovou v Anglii, v Elsfildu, u Oxfordu. Slíbily jsme jí poslat pozdrav z našeho dětského dne, tak to chceme dodržet. Její spolubydlící nás titulovaly  „české matky“ (proto popisek u fotografie - pozn. admina)."

Ceske_matky.jpg (2011690 bajtů)

České matky zdraví Evu do anglického Elsfildu.


Nyní již konečně fotky. Bohužel jsem byl nucen jejich kvalitu snížit, pokud byste měl někdo zájem o některou kvalitnější fotku, kontaktujte mě.

Za pořízení velkého množství vydařených fotografií tímto děkuji Adéle Novotné a za jejich opožděné dodání se omlouvám já, objevily se nějaké technické obtíže.

 

FOTOGALERIE ZDE

 

 

 

 

 

© Všechna práva vyhrazena.

Dokumenty na tomto webu uveřejněné podléhají autorskému právu. Použití těchto materiálů jinými subjekty je povoleno pouze po vzájemné dohodě se správcem těchto stránek. Návštěvník se zavazuje neporušovat svým projevem či jiným jednáním zákonné a etické normy.

Informace administrátora , Hlavní strana