Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Počet přístupů na stránku:

Dětské odpoledne 7.6.2008

Hrbov - Dětské sportovní odpoledne pořádal v sobotu 7. června od 14 hodin na hřišti za hasičskou zbrojnicí Sbor dobrovolných hasičů Hrbov - Svařenov. Jednalo se o desátý ročník.Večer pak dospělým návštěvníkům zpestřila hudební skupina Nemesis taneční zábavou.

Minulou sobotu pořádali již po desáté hrbovští a svařenovští hasiči dětské odpoledne plné her, soutěží a samozřejmě také odměn. Na konci zábavného odpoledne čekalo děti překvapení v podobě několikapatrového dortu. Novinkou byla letos mimo jiné skákací trampolína a pískoviště. Samozřejmostí však byla bohatá tombola. Od 20 hodin se pak konala zábava pro dospělé, zahrála hudební skupina Nemesis.

FOTOGRAFIE z odpoledne naleznete -ZDE- v nové, přehledné a pohodlné fotogalerii. Fotografie z večerní zábavy prozatím nemám k dispozici

Zahlasujte mi prosím v anketě, jaký máte názor na novou fotogalerii. Pokud se vám nová fotogalerie nelíbí, zanechte prosím svůj názor v knize návštěv nebo mi ho pošlete přímo na mail - kontakt je v levém panelu. Děkuji.

 

Za pořízení fotek tímto děkuji Michaele Niessnerové.
 

 

 

© Všechna práva vyhrazena.

Dokumenty na tomto webu uveřejněné podléhají autorskému právu. Použití těchto materiálů jinými subjekty je povoleno pouze po vzájemné dohodě se správcem těchto stránek. Návštěvník se zavazuje neporušovat svým projevem či jiným jednáním zákonné a etické normy.

Informace administrátora , Hlavní strana