Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Dětské odpoledne 16.6.2007

V sobotu 16.června se hrbovské hřiště za hasičskou zbrojnicí jen hemžilo dětmi. Členové SDH Hrbov - Svařenov totiž pořádali, jako každoročně, dětský den. A stejně jako loni, i letos jsem byl u toho, abych ukořistil nějaké fotografie. Bohužel pro mě jsem jich pořídil pěknou hromádku, takže mi třídění zabralo více času, než jsem předpokládal. Výsledek selekce fotek si nyní můžete prohlédnout níže.

Nyní pár nezbytných údajů. Akce začala zhruba ve 14:30. Hned od začátku nasadili pořadatelé množství soutěží a aktivit pro různé věkové skupiny dětí, které se přišly zúčastnit. Akci měla pod palcem ostřílená moderátorka, J. Kiečová. Součástí programu bylo i předvedení dálkově ovládaného modelu závodního vozidla sběratelem p. Mičkou z Bochovic. Děti měly mimo jiné možnost si zastřílet ze vzduchovky nebo se povozit na koni.

Celá akce trvala zhruba do 19. hodiny. Poté - cca okolo 21. hodiny začala taneční zábava se skupinou Nemesis. Zábavy jsem se sice nezúčastnil, nicméně pověřil jsem fotografováním sestru, zuřivou reportérku.

A nyní se již můžete pokochat fotografiemi.

 

 

 

 

 

 

 

© Všechna práva vyhrazena.

Dokumenty na tomto webu uveřejněné podléhají autorskému právu. Použití těchto materiálů jinými subjekty je povoleno pouze po vzájemné dohodě se správcem těchto stránek. Návštěvník se zavazuje neporušovat svým projevem či jiným jednáním zákonné a etické normy.

Informace administrátora , Hlavní strana